Ziņas

Novembrī notiks baptistu draudžu jauniešu salidojums “SAVIENOTS 2024”

No 15. līdz 17. novembrim Rīgas Mateja baptistu draudzē notiks Latvijas baptistu draudžu jauniešu salidojums ”SAVIENOTS 2024”.

”Jaunieši pavadīs laiku sadraudzībā, pielūgsmē, dažādās aktīvās un ne tik aktīvās darbnīcās,”teikts mājaslapā lbds.lv. Pasākums paredzēts, lai aicinātu jauniešus vecumā no 14 gadiem ”iepazīt Dievu vēl tuvāk un būt savienotiem ar Viņu vēl ciešāk”. Pasākumam paredzēta dalības maksa – 30 eiro, pēc 1.novembra 50 eiro. Ir iespējams sarunāt naktsmājas, kā arī finansiālu atbalstu dalībai.

Kā zināms, pērn dalības maksa bija 20 eiro, un arī tad bija iespējams pieteikties saņemt finansiālu atbalstu dalībai, kā arī sarunāt naktsmājas. Pieteikšanās – ej.uz/SAVIENOTS2024.

Pagājušogad piedalījās ”jaunieši vecumā no 12 līdz 27 gadiem. Salidojuma dalībnieki bija ieradušies no 36 draudzēm no dažādām vietām Latvijā, bija pārstāvēta Rīga, Liepāja, Ventspils, Jelgava, Valmiera, Ogre, Piltene, Saka, Sabile, Bauska, Ikšķile, Kuldīga, Aizpute, Mežgalciems, Talsi, Vaiņode, Ādaži, Grobiņa, Madona, Priekule,” vēstī lbds.lv. Vairāk atskatā par pagājušo gadu un fotogrāfijas šeit.

 

Aija Volka
Aija ir nodibinājuma ''Kristīga dzīvesveida izpētes fonds'' un fonda uzturētā medija ''Tuvumā'' dibinātāja. Aijas vīzija ir ar medija ''TUVUMĀ'' palīdzību savest kopā cilvēkus, lai nestu mieru Latvijā, Eiropā, pasaulē. Ieguvusi bakalaura un maģistra grādu komunikācijas zinātnē (LU SZF), specializējoties žurnālistikā, mediju ētikā. Šobrīd ir ceļā uz otro maģistra grādu bibliotēkzinātnē, pētot informācijpratību, tostarp – medijpratību. 2010.gadā ieguvusi Žurnālistikas cerības balvu par pētniecisko žurnālistiku. Sevi par kristieti uzskata kopš agras bērnības, kristījusies 16 gadu vecumā Rīgas Āgenskalna baptistu draudzē. Šobrīd ar vīru un trim dēliem dzīvo Ventspilī. Vairāk: aijavolka.lv